Selecteer een pagina

Mijn diensten

Agendabeheer: Efficiënt en doelgericht beheer van uw agenda, inclusief het inplannen en bevestigen van afspraken en vergaderingen

Meetings: Deskundige organisatie en coördinatie van meetings, van planning tot bevestiging. 

Notuleren: Nauwkeurig vastleggen van besproken punten tijdens vergaderingen voor toekomstige referentie.

WWFT/KYC: Zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden conform de Wet Ter Voorkoming Van Witwassen en Financieren Van Terrorisme (WWFT), inclusief Know Your Customer (KYC).

Aflosnota’s in ECH verwerken: Professionele verwerking van aflosnota’s in het Elektronisch Communicatie Hypotheken (ECH) systeem.

Projectplanning: Gestroomlijnde planning van projecten voor een effectieve uitvoering. 

Structureren administratie: Ordenen en structureren van de administratie voor een overzichtelijk en goed georganiseerd geheel.

E-mailbeheer: Beheer van uw e-mail, inclusief het beantwoorden van berichten en het uitwerken van notities.

Boeken van reizen: Efficiënte en kosteneffectieve boekingen van reizen, zodat u zich kunt concentreren op uw zakelijke prioriteiten. Uiteraard kan ik ook zorgen voor de nodige luxe tijdens uw reizen.

Backoffice werkzaamheden: Ondersteuning bij diverse backoffice taken om uw bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen.

Planning: Gedetailleerde planning van taken en deadines voor optimale werkorganisatie.

Kantoorbenodigdheden bestellen: Tijdige bestelling en beheer van kantoorbenodigdheden om de workflow te faciliteren.

Contact met leveranciers en relaties: Professioneel contact onderhouden met leveranciers en zakelijke relaties voor een vlotte samewerking.

Als Luxury Virtual Assistant combineer ik verfijnde virtuele ondersteuning met persoonlijke aanwezigheid. Of het nu gaat om het zijn van uw gezicht naar de buitenwereld of het organiseren van luxe evenementen die de uitstraling van uw onderneming weerspiegelen, mijn doel is om uw merk exclusief te maken, zowel online als offline. In een wereld waar virtualiteit en luxe samenkomen, bied ik een unieke combinatie van hoogwaardige ondersteuning en persoonlijke toewijding, waarmee ik de brug sla tussen uw luxe merk en de virtuele wereld. Wilt u meer informatie? Neem contact met me op.

 

Mijn Tarief

Ontspan en laat de zorgen over uw zakelijke taken aan mij over. Mijn benadering is flexibel en transparant, omdat ik begrijp dat uw behoeften variëren. Voor taken waarvan de tijdsduur lastig in te schatten is, hanteer ik een facturatiemodel. U ontvangt een overzichtelijke factuur op basis van mijn uurtarief van €55,- per uur (exclusief BTW), zodat u volledige helderheid heeft over de gewerkte uren.

Als uw tevredenheid is gewaarborgd, bied ik u de mogelijkheid om over te stappen naar een gestructureerd pakket. Dit stelt u in staat om efficiënter te plannen en geeft u de gemoedsrust van vooraf bepaalde kosten. Mijn doel is om uw onderneming soepel te laten draaien, terwijl u de vrijheid behoudt om te kiezen wat het beste bij uw behoeften past. Laat mij de details beheren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van uw luxueuze onderneming.

Ontdek exclusiviteit met mijn luxury VIP-pakket, gebaseerd op gemiddeld 10-15 uur per week. Ik ben op zoek naar 4 pilotklanten voor een unieke kans om dit aanbod te ervaren en te beoordelen. En met exclusiviteit bedoel ik ook echt exclusiviteit, u krijgt namelijk voorrang op al mijn andere klanten. Indien u veel ad hoc taken heeft, dan is dit een ideaal aanbod voor u. Wees een pionier in het definiëren van luxe ondersteuning en vraag naar de voorwaarden.