Selecteer een pagina

Mijn diensten

Appointment Setting: Professioneel contact opnemen middels social media met potentiële klanten met als doel een afspraak inplannen voor een salesgesprek. 

Klanten acquisitie: Professioneel contact opnemen middels social media met potentiële klanten met als doel meer klanten aanbrengen.

Recruitment: Personeel aanleveren middels verschillende kanalen. Inclusief sollicitatiegesprekken voeren.

Agendabeheer: Efficiënt en doelgericht beheer van jouw agenda, inclusief het inplannen en bevestigen van afspraken en vergaderingen

Meetings: Deskundige organisatie en coördinatie van meetings, van planning tot bevestiging. 

Notuleren: Nauwkeurig vastleggen van besproken punten tijdens vergaderingen voor toekomstige referentie.

WWFT/KYC: Zorgvuldige uitvoering van werkzaamheden conform de Wet Ter Voorkoming Van Witwassen en Financieren Van Terrorisme (WWFT), inclusief Know Your Customer (KYC).

Aflosnota’s in ECH verwerken: Professionele verwerking van aflosnota’s in het Elektronisch Communicatie Hypotheken (ECH) systeem.

Projectplanning: Gestroomlijnde planning van projecten voor een effectieve uitvoering. 

Structureren administratie: Ordenen en structureren van de administratie voor een overzichtelijk en goed georganiseerd geheel.

E-mailbeheer: Beheer van je e-mail, inclusief het beantwoorden van berichten en het uitwerken van notities.

Boeken van reizen: Efficiënte en kosteneffectieve boekingen van (exclusieve en luxe) reizen, zodat jij je kan concentreren op jouw (zakelijke) prioriteiten. Uiteraard kan ik ook zorgen voor de nodige luxe tijdens jouw reizen.

Backoffice werkzaamheden: Ondersteuning bij diverse backoffice taken om jouw bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen.

Planning: Gedetailleerde planning van taken en deadines voor optimale werkorganisatie.

Kantoorbenodigdheden bestellen: Tijdige bestelling en beheer van kantoorbenodigdheden om de workflow te faciliteren.

Contact met leveranciers en relaties: Professioneel contact onderhouden met leveranciers en zakelijke relaties voor een vlotte samenwerking.

 
Als Luxury Business Manager combineer ik verfijnde virtuele ondersteuning met persoonlijke aanwezigheid. Of het nu gaat om het zijn van jouw gezicht naar de buitenwereld of het organiseren van luxe evenementen die de uitstraling van uw onderneming weerspiegelen, mijn doel is om jouw merk exclusief te maken, zowel online als offline. In een wereld waar virtualiteit en luxe samenkomen, bied ik een unieke combinatie van hoogwaardige ondersteuning en persoonlijke toewijding, waarmee ik de brug sla tussen jouw luxe merk en de virtuele wereld. Wil je meer informatie? Neem contact met me op.

 

Mijn Tarief

Ontspan en laat de zorgen over jouw zakelijke taken aan mij over. Mijn benadering is flexibel en transparant, omdat ik begrijp dat jouw behoeften variëren. Voor taken waarvan de tijdsduur lastig in te schatten is, hanteer ik een facturatiemodel. Je ontvangt een overzichtelijke factuur zodat je volledige helderheid hebt over de gewerkte uren.

Als jouw tevredenheid is gewaarborgd, bied ik je de mogelijkheid om over te stappen naar een gestructureerd pakket. Dit stelt je in staat om efficiënter te plannen en geeft je de gemoedsrust van vooraf bepaalde kosten. Mijn doel is om jouw onderneming soepel te laten draaien, terwijl jij de vrijheid behoudt om te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Laat mij de details beheren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw luxueuze onderneming.

Ontdek exclusiviteit met mijn luxury VIP-pakket, gebaseerd op gemiddeld 8-10 uur per week. Ik ben op zoek naar 3 pilotklanten voor een unieke kans om dit aanbod te ervaren en te beoordelen. En met exclusiviteit bedoel ik ook echt exclusiviteit, je krijgt namelijk voorrang op al mijn andere klanten. Indien je veel ad hoc taken hebt, dan is dit een ideaal aanbod voor jou. Wees een pionier in het definiëren van luxe ondersteuning en vraag naar de voorwaarden.