Selecteer een pagina

Mijn naam is Dayanira Landsmark. Een gedreven 39-jarige Luxury Business Manager gevestigd in Hellevoetsluis.

Mijn leven draait om koesteren van kostbare momenten met mijn gezin, terwijl ik tevens een passie heb voor hard werken en streven naar succes.

Met een achtergrond als directiesecretaresse en een loopbaan bij gerenommeerde instellingen zoals Rabobank, SNS Bank en Rechtbank Rotterdam, beschik ik over ruim 20 jaar ervaring en expertise in de (financiële) administratie en office support. Mijn doel als Luxury Business Manager is duidelijk: ondernemers ontzorgen en ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Als Luxury Business Manager richt ik mij specifiek op ondernemers in de wereld van luxe goederen en diensten. En uiteraard begrijp ik als geen ander in deze exclusieve markt dat tijd waardevol is, en weet ik er goed mee om te gaan.

Ik bied mijn expertise aan om jouw dagelijkse processen te stroomlijnen, zodat jij je kan focussen op de essentie van jouw luxueuze onderneming. Of het nu gaat om het uitvoeren van administratieve taken die minder glamoureus zijn, of het upgraden van je social media naar het niveau dat past bij jouw exclusieve merk, ik ben er om jou te helpen.

Laten we samen ontdekken hoe ik jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem gerust contact met me op, en laten we de mogelijkheden bespreken om jouw onderneming efficiënter te maken en de ruimte te geven voor groei en succes in de wereld van luxe.