Selecteer een pagina

Mijn naam is Dayanira Landsmark. Een gedreven 39-jarige virtual assistant gevestigd in Hellevoetsluis.

Mijn leven draait om koesteren van kostbare momenten met mijn gezin, terwijl ik tevens een passie heb voor hard werken en streven naar succes.

Met een achtergrond als directiesecretaresse en een loopbaan bij gerenommeerde instellingen zoals Rabobank, SNS Bank en Rechtbank Rotterdam, beschik ik over ruim 20 jaar ervaring en expertise in de (financiële) administratie en office support. Mijn doel als virtual assistant is duidelijk: ondernemers ontzorgen en ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Als Virtueel Assistent richt ik mij specifiek op ondernemers in de wereld van luxe goederen en diensten. Begrijpt u als ondernemer in deze exclusieve markt dat de tijd waardevol is en heeft u behoefte aan professionele ondersteuning?

Ik bied mijn expertise aan om uw dagelijkse processen te stroomlijnen, zodat u zich kan focussen op de essentie van uw luxueuze onderneming. Of het nu gaat om het uitvoeren van administratieve taken die minder glamoureus zijn, of het upgraden van uw social media naar het niveau dat past bij uw exclusieve merk, ik ben er om u te helpen.

Laten we samen ontdekken hoe ik uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Neem gerust contact met me op, en laten we de mogelijkheden bespreken om uw onderneming efficiënter te maken en de ruimte te geven voor groei en succes in de wereld van luxe.